Het kan weer! De Markt van Makers in het Witte Kerkje Terheijden

Op zaterdag 30 oktober 2021 organiseert het Witte Kerkje samen met MJ atelier de creatieve markt ‘Markt van Makers’. Kleine creatieve ondernemers en particulieren krijgen podium om passie te delen, ‘kunsten’ te tonen en handgemaakte werkstukken te verkopen. Voor bezoekers is deze gezellige markt een laagdrempelige manier om kennis te maken met originele producten en de maker zelf. Vanaf 11.00 tot 16.00 uur kan het publiek deze inspirerende dag gaan beleven. De toegang is gratis.

Creatief aanbod
Het aanbod is divers. De stands zijn o.a. gevuld met kunst en design maar ook met sieraden, tassen, keramiek, vilt werkstukken, ecoprints, kaarten, boekjes, kids stuff en nog veel meer. Zoekt u een origineel cadeautje voor pakjesavond, dan is de kans groot dat u dat vindt tijdens de markt.

Corona
De markt wordt gezien als een doorstroomevenement, dat betekent dat er geen specifieke coronamaatregelen zijn behalve een looproute in het kerkje. Een coronatoegangsbewijs is dus niet nodig. We hopen op een goed bezochte markt.

*Ingezonden bericht van Stichting Exploitatie Witte Kerkje Terheijden.