Hobbyclub de Handige Handjes scoort met Valentijnsactie

De Valentijnsactie van Hobbyclub De Handige Handjes uit Made bleek een schot in de (rode) roos. Knutsel iets leuks of schrijf een leuke Valentijnskaart voor de bewoners van De Wijngaerd in Made. Aanstaande zondag is het Valentijnsdag, daarom bezorgde Rieky Dickens vanmorgen de kaarten en knutselwerkjes bij het zorgcentrum. Maar liefst 96 in totaal!

Aan de oproep van de Handige Handjes om een Valentijnskaart of -knutselwerkje voor bewoners van De Wijngaerd te maken, werd massaal gehoor gegeven. Dat leek er eerst trouwens niet op, vertelt Rieky Dickens, die vanmorgen de kaarten en knutselwerkjes mocht overhandigen: “In het begin kregen we maar niks binnen. Toen was het wel even knijpen! Gelukkig kwamen er steeds meer en meer kaarten binnen en leerlingen van De Stuifhoek hebben zelfs 50 kaarten ingeleverd! Het is echt geweldig dat we uiteindelijk op 96 kaarten en knutselwerkjes zijn gekomen”.

Mimakkers Pip en Rooz namen het resultaat van de Valentijnsactie namens heel team Welzijn graag in ontvangst en in volledig beschermende kleding, ook al maakten we de foto buiten, wilden ze wel samen met Rieky poseren bij (een aantal van) de Valentijnswensen.

Beelden bij dit artikel