I Love Traaie: een feestelijk weekendspektakel in Terheijden

12, 13 en 14 mei vindt alweer de vijfde editie plaats van het weekendspektakel I Love Traaie. Dit jubileum moet natuurlijk groots gevierd worden en dat begreep de organisatie van I Love Traaie als geen ander. Het programma barst dan ook van de leuke activiteiten en spectaculaire optredens.

Op vrijdag 12 mei kunt u terecht op De Schans voor de start en de finish van de Traaise Kuierdagen. De Harmonie Terheijden loopt De Schans op met alle deelnemers van het vierdaagse wandelevenement achter zich aan. Nadat iedereen zijn/haar medaille heeft ontvangen, is het hoog tijd voor een drankje in de feesttent en natuurlijk hoort daar een lekker muziekje bij. Net als alle voorgaande jaren opent DJ Jerzy de avond met zijn setlist. Daarna is het de beurt aan de Jan van Brusselband en de avond wordt afgesloten met de Louter Hits-tour van Pater Moeskroen! Deze feestband kennen we natuurlijk van de hits Hela Hola (tut hola), Laat maar waaien, Bertus en Roodkapje. Entree voor deze vrijdagavond is geheel gratis!

Op zaterdag 13 mei van 11.00 tot 17.00 uur vindt het Beachvolleybal toernooi plaats. 16 dames-gemengde- en 16 herenteams bestaande uit minimaal vier spelers, kunnen strijden om de eeuwige roem. Inschrijving kost € 50,00 per team en ieder betalend team ontvangt maar liefst 20 consumptiemunten. Ook de jeugd kan meedoen aan het toernooi en zij mogen zich geheel gratis opgeven. De organisatie van I Love Traaie vraagt een ieder zich bij voorkeur vooraf in te schrijven in verband met de voorbereidingen. Inschrijven kan hier: Inschrijving Beachvolleybal.

De zaterdagavond is geheel gewijd aan de grote feestavond waarop de band PopGunnn en zangeres Leona Philippo het podium betreden. De zeskoppige band PopGunnn speelt de allerbeste Mash-ups & Medleys van allerlei bekende Dance, Rock en HipHop nummers en brengen een werkelijk onvergetelijke live-act ten gehore. Zangeres Leona Philippo is de derde winnares van het RTL4-programma The Voice of Holland en trad onder andere op met Lionel Richie tijdens zijn Symphonica in Rosso-concerten. Een ijzersterke zangeres die u gegarandeerd omver zal blazen. Figuurlijk gesproken natuurlijk. Kaarten voor deze spectaculaire feestavond kosten € 10,00 in de voorverkoop en aan de deur € 15,00. Voor voorverkoopadressen klik hier.

Op zondag 14 mei, Moederdag dus, organiseert Harmonie Terheijden het Frühshoppen. De feesttent wordt omgetoverd tot het decor voor een Duits Ontbijt met optredens van natuurlijk de harmonie zelf en Bigband Djazzkefet. Vanaf 10.00 uur kunt u aanschuiven en omdat het Moederdag is, is er voor iedere moeder een leuke verrassing geregeld. Kaarten voor het ontbijt kosten wederom € 10,00 en ook voor die voorverkoopadressen klikt u hier.

Na het ontbijt organiseert Heemkundekring De Vlasselt een Ridder/Jonkvrouw-middag op De Schans. Voor de kleintjes zijn er diverse activiteiten en om 14.30 uur staat er een optreden van dansschool Fuse gepland. 's Middags staan er Terheijdense muzikanten op het podium want dan treden de bands Unify en Up & Running op. Ook deze middag is de entree geheel gratis.

Kortom, heeft u nog geen plannen dit weekend? In Terheijden is er genoeg te beleven, voor jong & oud en voor muziek- & sportliefhebber!