In de Spotlight: Autobedrijf H. Glerum uit Lage Zwaluwe

Sinds 1955 is Autobedrijf H. Glerum gevestigd aan de Flierstraat 104 in Lage Zwaluwe en voor menig autobezitter al jarenlang een betrouwbare partner.

Autobedrijf H. Glerum is een universeel autobedrijf waar u terecht kunt voor allerhande onderdelen, professionele reparaties en onderhoud van alle automerken. Professioneel omdat Autobedrijf H. Glerum al ruim 55 jaar een BOVAG erkend bedrijf is.

U rijdt naar of van uw werk of familie en ineens brandt het motorlampje van uw auto. Noodzakelijk is het om uw motor te laten checken, maar hoe en wat staat natuurlijk niet in uw dashboard vermeld. Dankzij het geavanceerde uitleesapparaat van Bosch, kan Autobedrijf Glerum dit voor u regelen. Het apparaat leest uw auto uit, waarna duidelijk wordt wat er mis is met uw auto. Reparaties aan alle automerken behoren tot de mogelijkheden dus u wordt niet van het kastje naar de muur gestuurd. Een reparatie is nooit fijn, maar duidelijkheid wél!

Autobedrijf H. Glerum beschikt daarnaast ook over een nieuw apparaat voor het testen, vullen en onderhoud van uw airco-installatie. Loopt u gerust eens de werkplaats binnen om vrijblijvend uw wensen of mankementen aan uw auto te bespreken.

Wist u dat H. Glerum ook winterbanden verkoopt, uw zomer- / winterbanden gratis opslaat en APK-keuringen uitvoert?
Slechts één woord is eigenlijk van toepassing op Autobedrijf H. Glerum: totaalgaragist!

Voor meer informatie, contactgegevens, openingstijden en de mogelijkheid tot een (vrijblijvende) afspraak, klikt u verder naar:
https://kijkopdrimmelen.nl/aanbod/h-glerum-lage-zwaluwe-bv.html