In de Spotlight: Betty’s Orangerie in Hooge Zwaluwe

Iedereen is wel bekend met ons klimaat, Nederland wordt niet voor niks het koude kikkerlandje genoemd. Gure regen, koude wind, sneeuw en ijs zijn ons niet vreemd. Maar in de zomer zijn we graag buiten en hebben we graag mooie, soms exotische, planten in onze tuinen staan. Met een volledig verzorgde winterstalling, zorgt Betty's Orangerie ervoor dat u meer dan één zomer kunt genieten van uw planten.

Bij de orangerie kunt u zelf terecht om uw planten te verzorgen, of u laat dit over aan de specialisten ter plaatse. Bewatering, voeding en vorstvrij houden behoren hierbij tot de mogelijkheden. Ook het ophalen en na de winter terug brengen van de planten kan geregeld worden. Zo wordt de totale zorg u uit handen genomen.

Maar Betty's Orangerie is méér dan een winterstalling alleen. Zo organiseert kunstenaar Liesbeth Verhoeven er diverse schilder- en tekenworkshops en is er vergaderruimte tot ca. 20 en zaalverhuur tot wel 100 personen beschikbaar! Gebruik van de keuken is hierbij inbegrepen, alwaar een koffiezetapparaat, waterkoker, gasstel en een oven aanwezig zijn.

Vandaag, 15 januari, vond de nieuwjaarsbrunch van de ZLTO (Zuidelijke Land- en TuinbouwOrganisatie) plaats bij Betty's Orangerie. Meer dan 70 personen werden ontvangen in de zaal op het terrein van de orangerie. Om een prettige ambiance te creëren voor de leden van de ZLTO, was de ruimte aangekleed met planten uit de eigen orangerie en kunst van Liesbeth. Ook aan de kleinste bezoekertjes werd gedacht: in de studio werd door Liesbeth een tekenworkshop verzorgd waarbij de kinderen zich konden uitleven met potlood, inkt en ecoline.

Voor meer informatie, contactgegevens, richtprijzen van de huur van de ruimtes of voor het organiseren van zo’n zelfde bijzondere creatieve middag, klikt u verder naar:
http://kijkopdrimmelen.nl/aanbod/bettys-orangerie.html