In de Spotlight: De Biesbosch In uit Lage Zwaluwe

Vandaag staat in onze spotlight De Biesbosch In uit Lage Zwaluwe centraal! Dit dynamische bedrijf heeft alles in huis voor recreatie in en rondom het water.

Denk bijvoorbeeld aan een ruim aanbod in botenverhuur. Wat dacht u van een motorboot voor 4 personen, een sloep voor 5 personen of zelfs een luxe sloep voor maar liefst 6 personen? Samen met uw gezin, familie of vrienden beleeft u een heerlijke dag op het water met een van de boten van De Biesbosch In. Aan de Kwistgeldweg 5 hebben zij hun uitgebreide ligplaats vanwaar u uw vaartocht begint. 

Sinds kort verhuurt De Biesbosch In ook fietsen. Deze zijn bij hun showroom aan de Onderstraat 1 in Lage Zwaluwe af te halen. Het beste kunt u wel eventjes van tevoren bellen, om teleurstellingen te voorkomen. Zij verhuren niet zomaar gewone fietsen, maar bieden vrouwenfietsen, herenfietsen en zelfs kinderfietsen aan! 

En heeft u al gehoord van De Biesbosch Barrel? Dit splinternieuwe, drijvende vakantiehuisje is op 25 juni jl. officieel in de vaart genomen en brengt u letterlijk de Biesbosch in. Met een buitenkeuken met spoelbak en twee kookzones, een zitje met stoelen en een tafel, een zonnescherm, een koelkast, een toilet en een slaapkamer met een tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden, is De Biesbosch Barrel een complete accommodatie. U vaart en bestuurt de Barrel zelf en u bepaalt dus ook zelf wat uw overnachtingsplek wordt. Slaapt u liever in een van de jachthavens of bent u avontuurlijk genoeg om bij een strandje het anker uit te gooien en echt in de natuur wakker te worden? Aan u de keus!

Wist u dat Boot Brabant een onderdeel is van De Biesbosch In? Boot Brabant verkoopt verschillende soorten Whaly polyethyleen boten. Het assortiment is daarnaast vorig jaar uitgebreid met Vortex rubberboten. Tevens kunt u bij hen terecht voor motoren, trailers, accessoires, onderhoud en winterstalling. In het seizoen liggen de modellen te water en kunt u zelfs proefvaren, buiten het seizoen kunt u deze aanschouwen in de ruime showroom aan de Onderstraat in Lage Zwaluwe. 

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat De Biesbosch In voor u zou kunnen betekenen? Of bent u nog op zoek naar een unieke vakantie in augustus? Kijk dan voor meer informatie, foto's contactgegevens, prijsopgaves, actuele aanbiedingen en nieuwtjes, op hun profielpagina.