In de Spotlight: de Jumbo in Lage Zwaluwe

Vandaag staat in onze spotlight de Jumbo in Lage Zwaluwe centraal. Deze supermarkt staat bekend om de gastvrijheid, het prettig en vlot winkelen en de ruime keus in producten. Jumbo Lage Zwaluwe wordt geleid door filiaalmanager Esther die, samen met alle medewerkers, gaat voor 100% tevredenheid.

De beste service, het grootste assortiment en de laagste prijs; drie van de zeven zekerheden die de landelijke Jumbo-keten de consumenten biedt. Samen met de versgarantie, vlot winkelen, niet-goed-geld-terug-garantie en het centraal stellen van uw wensen, voldoet de Jumbo in Lage Zwaluwe met verve aan deze speerpunten. 

Al ruim 4 jaar is de winkel aan de Pastoor van Hooijdonklaan geelgekleurd en staan alle medewerkers klaar om de consument te verwelkomen in de winkel. Zelfs zeven per week is de Jumbo geopend: maandag t/m zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur en op zondag van 10.00 tot 18.00 uur.

Maar wist u dat Jumbo Lage Zwaluwe ook veel voor het eigen dorp doet? Spaaracties voor de lokale sportverenigingen of carwash, deelnemen aan of sponsoren van Zwaluwse evenementen of in de bres springen voor de muziekvereniging die tijdelijk geen horecauitbater heeft. De Jumbo Lage Zwaluwe is met recht een échte plaatselijk betrokken supermarkt te noemen. 

Voor meer info over deze gastvrije supermarkt, doorverwijzing naar de website, contactgegvens en actuele aanbiedingen, bekijkt u via de profielpagina van Jumbo Lage Zwaluwe