In de Spotlight: de Raagskop catering & evenementen uit Lage Zwaluwe

De Raagskop is er om je meer tijd te geven op de dagen die je het liefst deelt met vrienden en familie.

Zij verzorgen hapjes, buffetten en hors d’oeuvres voor iedere gelegenheid op een manier waarover uw familie en vrienden nog lang napraten. Altijd verse en verrassende producten die smaakvol gecombineerd worden tot culinaire creaties.

Lunch, picknick, diverse buffetten, hapjes, high tea of een verzorgde barbecue, zomaar een greep uit het ruime assortiment van de Raagskop. De verste groentes, de lekkerste vis en het beste vlees, alle ingrediënten zijn van top kwaliteit om voor u en uw gezelschap een prachtig culinair hoogstandje te verzorgen.

Maar dat is nog lang niet alles. Wist u dat de Raagskop over een luxe snackwagen beschikt? U scoort zeker punten als er verse frites en snacks over de toonbank vliegen op uw evenement, braderie of bedrijfsfeest.

In de maand januari maakt u zelfs kans op een volledig verzorgd ontbijt voor 2 personen als u meedoet met de maandprijs!

Verse croissantjes en minibroodjes, diverse hartig en zoet broodbeleg, seizoensvruchten, koffie en thee en een sapje en zelfs een roos worden bij u thuis bezorgd. Gelooft u niet in het lot en bepaalt u zelf uw geluk? Dan kunt u dit ontbijt uiteraard ook zelf reserveren bij de Raagskop!

Voor meer informatie, contactgegevens, uitgebreid assortiment en doorverwijzing naar de website van de Raagskop, klikt u verder naar:
https://kijkopdrimmelen.nl/aanbod/de-raagskop-catering-evenementen.html