In de Spotlight: Goudsmederij & Juwelier John van Oosterhout uit Made

Goudsmederij & Juwelier John van Oosterhout uit Made is dé perfecte locatie voor het kopen, herstellen of ontwerpen van uw sieraden.

Aan de Marktstraat 46a in Made loopt u binnen in de prachtige showroom. Ter ere van het 10-jarig bestaan heeft de winkel een flinke opfrisbeurt gekregen, helemaal klaar voor de toekomst! Wat onveranderd is, is natuurlijk het zeer uitgebreide assortiment horloges en sieraden van gerenommeerde merken in diverse prijsklassen. Voor aanstaande bruidsparen kan Van Oosterhout prachtige verlovings- en trouwringen verzorgen en gedenksieraden zoals vingerafdruk- en assieraden nemen ook een belangrijke plaats in binnen de collecties.

U vindt bij Juwelier Van Oosterhout o.a. de volgende merken:
Seiko, Citizen, Pulsar, Lorus, Michael Kors, Esprit, Casio, G-Shock, Sheen, Rodania, Oozoo, Danish Design, Zinzi, Mi Moneda, TWYN,  Melano, Josh, Coeur de Lion, Ernstes Design, Heide Heinzendorff, YO Design en Breuning en nog veel meer. Natuurlijk bent u van harte welkom om de winkel eens te bezoeken.

Naast de warme winkel, heeft John van Oosterhout ook een uniek eigen atelier, waar u terecht kunt voor al uw reparaties. Voor mensen die iets speciaals zoeken, verzorgen zij ook maatwerk. Zo kan van een bestaand sieraad zoals een trouwring van een overledene weer een bijzonder sieraad gemaakt worden met bijvoorbeeld as of een vingerafdruk. In een persoonlijk gesprek met een van de goudsmeden, wordt u vrijblijvend geadviseerd over alle mogelijkheden.

Maar wist u dat Goudsmederij en Juwelier John van Oosterhout zelfs beschikt over een eigen webshop? U vindt deze via de volgende link: http://www.webshopjuwelier.nl

Voor meer informatie, contactgegevens, openingstijden en actuele aanbiedingen, klikt u verder naar:
https://kijkopdrimmelen.nl/aanbod/goudsmederij-en-juwelier-john-van-oosterhout.html