In de Spotlight: Massagepraktijk Helga Holthuizen

Vandaag staat Massagepraktijk Helga Holthuizen in onze spotlight centraal. Ze woont zelf in Zevenbergen, waar ze een praktijk aan huis heeft, werkt veel in de omgeving Oosterhout en begint ook aardige voeten in de aarde in de gemeente Drimmelen te krijgen. Met veel specialistische massagebehandelingen, afgestemd op uw eigen wensen en behoeften, weet Helga u tot complete rust te brengen.

Helga heeft een ruim opleidingsverleden aangevuld met diverse cursussen en workshops. Zij is daarnaast erkend Cranio-Sacraal therapeut en lid van de NWP en NSCV, waardoor haar behandelingen kunnen worden ingediend bij de zorgverzekeraar. Naast massagebehandelingen geeft Helga ook begeleiding op maat bij vastenkuren.

Wist u dat Helga altijd haar behandelingen afstemt op uw wensen en behoeften? Als u aangeeft iets te willen, zal Helga eerst kijken of dit wel bij u past. Zij gaat met u in gesprek om samen tot een behandeling te komen die u complete rust zal bieden. Is een Hot-Stone massage het beste voor u of bent u meer het type voor een Holistische Lichaamsmassage? Helga zoekt het met u uit!

Voor meer informatie over Helga Holthuizen zelf, over haar praktijk, contactgegevens, openingstijden en de actuele behandelingen en berichtgevingen, klikt u verder naar de profielpagina van Massagepraktijk Helga Holthuizen

Beelden bij dit artikel