In de Spotlight: MGC Events uit Lage Zwaluwe

Het is weer eens hoog tijd om een lokale ondernemer uit te lichten die de weg naar KijkopDrimmelen heeft gevonden. Vandaag staat MGC Events uit Lage Zwaluwe in onze spotlight. Dit evenementenbedrijf bestaat uit een aantal labels. Mobile Golf Course spitst zich op de verhuur en verkoop van golfsimulators, Kickerprofs organiseert tafelvoetbalevents (met soms wel 22 personen aan één tafel!) en de nieuwste activiteit is het spelen van interactieve games op een smartphone of tablet.

Waar Mobile Golf Course zich toch richt op een wat specifiekere doelgroep in de golfwereld, zijn Kickerprofs en de interactieve games voor alle personen van alle leeftijden. De tafelvoetbalevents zijn geschikt voor kleinere groepen, alsmede voor grote groepen. Met de diverse voetbaltafels, waarbij de grootste 6,83 meter lang is, 126 voetballertjes heeft en geschikt is tot wel 22 personen aan één tafel (!) is Kickerprofs hét ideale label voor uw vriendenfeest, bedrijfsfeest of -event. De tafels worden geleverd in losse modules, zodat deze gemakkelijk te vervoeren zijn en tevens in een personenlift naar een etage kunnen worden gebracht. 

MGC Events heeft ook iets nieuws: het spelen van interactieve games op een smartphone of tablet. Dankzij de ontwikkeling van speciale software is het inmiddels al mogelijk om een avontuurlijke game in de Biesbosch te spelen, terwijl u op een sloep het natuurgebied verkent. Ook de city tour in de binnenstad van Breda is ondertussen beschikbaar en beide games speelt u nu tijdelijk voor het introductietarief van slechts € 30,50 per spel. Of u deze dus speelt met 2 personen of met 5 personen, u betaalt een vast bedrag voor het spel. De City Tour in Antwerpen is momenteel in ontwikkeling. 

Wilt u meer informatie over MGC Events, zoals contactgegevens, manieren om te reserveren, meer details over de Biesbosch Sloepentocht en de City Tour Breda? Klik dan verder naar de profielpagina van MGC Events op KijkopDrimmelen via: www.kijkopdrimmelen.nl/aanbod/mgc-events.html.

Beelden bij dit artikel