KijkopDrimmelen meer dan 1 miljoen paginaweergaven bereikt!

Met trots kunnen we u mededelen dat het digitale nieuwsmedium KijkopDrimmelen sinds de lancering op 2 mei 2016, al meer dan 1 miljoen paginaweergaven heeft bereikt! Het laatste zetje naar de 1 miljoen ging zó snel, dat we het precieze moment gemist hebben, maar vanmiddag zagen we het mooie aantal van 1.007.611 weergegeven pagina's op het platform. Tijd om wat leuke feitjes op een rijtje te zetten.

De top 5 van bestbezochte pagina's tussen 2 mei 2016 en 26 augustus 2019, is op nummer 1 de homepage, op nummer 2 het laatste nieuws, op nummer 3 de evenementenkalender, op nummer 4 de fotoalbums en op nummer 5 de alarmmeldingen. 

Het nieuwsbericht dat jullie in de afgelopen drie jaar het meest interessant vonden, is het nieuwsbericht 'Made: let op!'. Dit nieuwsbericht publiceerden wij op woensdag 15 februari 2017 en ging over drie vrouwen en één man die in geparkeerde auto's gluurden. Dit nieuwsbericht wordt gevolgd door het bericht 'Bewoner Van Vurenstraat Made moet kerstversiering opruimen', welke we gepubliceerd hebben op woensdag 19 december 2018 en als tweede nieuwsbericht het meeste werd gelezen in de afgelopen drie jaar.

De profielpagina van de lokale ondernemer die in de afgelopen drie jaar het beste bekeken is, is die van Ontmoetingscentrum De Zonzeel in Hooge Zwaluwe. Deze wordt gevolgd door de profielpagina van Broere Meubelen, die een tweede plaats inneemt. De best bekeken aanbieding van een lokale ondernemer, is die van Jumbo Lage Zwaluwe geweest, gepubliceerd in mei 2019, die ging over het sparen van luxe Princess reiskoffers. De tweede best bekeken aanbieding, is de aanbieding van Bogaers Makelaardij over de woning aan de Brouwerijstraat 55 in Wagenberg die in zijn beheer te koop stond. Stond, want deze is inmiddels met succes verkocht. 

Het best bekeken fotoalbum in de afgelopen drie jaar, is het fotoalbum van de Top 100 Made Live 2019 en wordt op de voet gevolgd door het fotoalbum van het Made in Holland festival 2019. Beide evenementen vonden plaatsen in hetzelfde weekend, wat onze statistieken van die twee dagen dan ook flink omhoog deed schieten. Het best bekeken evenement in de kalender was de publicatie over de Vlaggetjesdag in Drimmelen 2019.

Wij geven iedere maand een prijs weg, die we kopen bij één van de ondernemers die communiceert via KijkopDrimmelen. Onze volgers kunnen via Facebook kans maken op die prijs, door het bericht te liken en te delen en de Facebookpagina van KijkopDrimmelen leuk te vinden. Inmiddels zijn we al bij de 40ste maandprijs aangekomen, maar de meest gewilde maandprijs in de afgelopen jaren was een high tea voor vier personen bij Ons Dorpshuys in Drimmelen. Het eerste winbericht, gepubliceerd op 11 augustus 2018, werd door maar liefst 35.718 personen gezien. De tweede meest gewilde maandprijs was een etentje voor vier personen bij Hotel & Partycentrum 't Trefpunt in Made. Dit eerste winbericht, gepubliceerd op 16 maart 2019, werd door 30.424 personen gezien. 

Op het moment van schrijven heeft KijkopDrimmelen 4289 vind-ik-leuks op de Facebookpagina en krijgt onze handmatige Instagram elke dag steeds meer volgers. Waar Facebook automatisch gekoppeld staat aan het nieuwsplatform, staat onze Instagram dat (nog) niet. Onze programmeurs zijn momenteel bezig om een nieuwe versie van het Kijkop-systeem te lanceren, waarna een koppeling met Instagram aan de beurt is. Ook gebruiken we steeds vaker ons YouTube-kanaal om de sfeer van evenementen en activiteiten optimaal weer te geven in onze artikelen. 

Benieuwd wat KijkopDrimmelen voor u kan betekenen? 
Of u nu actief bent bij een vereniging, stichting of in de commerciële sector, KijkopDrimmelen is er voor u. Ook wanneer u een bepaalde kwestie aan de kaak wilt stellen, zoals bijvoorbeeld de Madenaar die zijn kerstverlichting moest verwijderen, kunt u gerust contact met onze redactie opnemen. Wij beoordelen de kwestie, komen indien nodig zelf foto's maken en gaan met u in gesprek. Voor bedrijven groot of klein, hebben wij betaalbare communicatiemogelijkheden, die wellicht voor u het verschil kunnen maken. Onder de aandacht komen bij uw doelgroep; KijkopDrimmelen zet u op de lokale, digitale kaart. Stuur gerust eens een mailtje naar info@kijkopdrimmelen.nl en wij pakken uw vraag zo snel mogelijk op.