In de Spotlight: Stichting Lokale Omroep Drimmelen

Omroep Drimmelen is dé lokale zender voor de gemeente Drimmelen. Met radio, tv, kabelkrant en website zijn zij "altijd in de buurt".

De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren via de kabel op 92.9 FM, het digitale Ziggo radiokanaal 917, in de ether op 106.9 FM en natuurlijk ook online via de audio stream.

De TV uitzendingen van Omroep Drimmelen zijn 24 uur per dag, ieder oneven uur in de Gemeente Drimmelen, Breda, Oosterhout, Geertruidenberg, Etten-Leur en Raamsdonksveer te bekijken op het digitale Ziggo TV kanaal 42 en in de gemeente Drimmelen via het analoge kanaal 45/663.25 MHz.

Buiten de TV programma's kunt u kijken naar de kabelkrant en wist u dat als u een uitzending hebt gemist of u de omroep thuis niet kunt ontvangen, de uitzendingen ook te bekijken zijn op het eigen YouTube kanaal van de omroep: http://www.youtube.com/user/SLODrimmelen.

Wist u dat de Lokale Omroep ook iedere maand een artiest van de maand uitroept? En dat u vanaf nú kunt stemmen op dé carnavalshit van 2017?

Voor meer informatie, contactgegevens, actuele berichten én acties van de Lokale Omroep Drimmelen, klikt u verder naar: https://kijkopdrimmelen.nl/organisatie/stichting-lokale-omroep-drimmelen.html