In de Spotlight: Visagieworkshops.nl uit Lage Zwaluwe

Vandaag staat het beautybedrijf Visagieworkshops.nl uit Lage Zwaluwe in onze spotlight centraal. Op deze website zijn allerlei beautyworkshops, -tips, -cursussen en -events te vinden. Leren hoe je de beste Smokey Eye maakt of binnenkort een vrijgezellenuitje? Dan is Visagieworkshops.nl zeker iets voor jou.

Met meer dan 20 verschillende workshops op het gebied van beauty, haar en make-up, verdient Visagieworkshops.nl haar naam dubbel en dwars. Naast workshops waarvoor je jezelf en je gezelschap in kunt schrijven, worden er ook workshops georganiseerd op avonden met een open inschrijving. Dus of je nu zelf zin hebt in een avondje beauty, of je hebt binnenkort een vrijgezellenuitje, vriendinnendag of zussenavond; je vindt hier gegarandeerd een leuke workshop voor julie allemaal. 

Visagieworkshops.nl heeft studio's verspreid over heel Nederland, waaronder in Amsterdam, Nieuwegein, Delft en Breda, maar ook in onze 'eigen' Made en Lage Zwaluwe. Een workshop vlakbij huis volgen is dus mogelijk, maar ook op locatie kan er veel geregeld worden. Smokey eyes, shapen en contouren, extreme make up of bruids make up, kledingstyling, kleurstyling, haar vlechten, haar opsteken, nail art of massage: kies de workshop die bij jou / jullie past en beleef een beautyavond waarbij je ook nog eens veel leert!

Wist je dat Visagieworkshops.nl ook cursussen verzorgt op het gebied van haren knippen en visagie en dat zij ook bedrijfsuitjes en -events verzorgen? Denk hierbij aan een 3-daagse cursus visagie, een dagcursus heren knippen of een volledig verzorgd teambuildingsuitje voor collega's of medewerkers.

Voor meer informatie over dit dynamische bedrijf, foto's, contactgegevens en actuele aanbiedingen, klik je verder naar de profielpagina van Visagieworkshops.nl

Beelden bij dit artikel