Zonde! Madese Boys weet bekerwedstrijd niet te winnen

Het had zomaar gekund, een betaalde voetbalclub loten in de landelijke KNVB-beker. Madese Boys was er dichtbij na het uitschakelen in vorige rondes van Oosterhout, Vlijmen, Unitas en Bladella.

Op de drempel van afdwingen van deelname aan het landelijk toernooi, toog Made gisterenavond naar Loon op Zand. Tegenstander Uno Animo die in dezelfde competitie speelt, werd dit jaar al een keer verslagen op eigen veld. Uno Animo staat ook met 16 punten in de onderste regionen van de ranglijst waar Madese Boys met het dubbele aantal punten bovenin meedraait.

Voetbalwijsheid luidt dat bekerwedstrijden altijd iets bijzonders zijn en op zichzelf staan. Dat bleek gisterenavond helaas een feit. In de beginfase kreeg Madese Boys diverse kansen maar scoren werd belet door soms de lat en vaak de doelman van de tegenstander.

Tegen de verhouding in scoorde Uno Animo in de twaalfde minuut en wist die voorsprong met succes te verdedigen. Een penalty vijf minuten voor tijd gegeven en ingeschoten door Uno Animo, maakte een einde aan de droom voor Madese Boys én voor heel Drimmelen. Zonde.

(Foto: Feest na de winst op vorige tegenstander Bladella)