Inschrijving Belhamel Kerstmarkt geopend

Noteer alvast zaterdag 10 & zondag 11 december in uw agenda. Van 10.00 tot 17.00 uur kunt u bij Recreatieparadijs de Belhamel in Lage Zwaluwe namelijk terecht op de in- & outdoor kerstmarkt. Met gratis entree én toegang tot het speelparadijs, zal er volop vertier zijn voor groot & klein.

Om de verwachte drukte te verspreiden zal de markt dit jaar niet op één maar op twee dagen plaatsvinden en is deze niet alleen binnen maar ook buiten. Wat wél hetzelfde is als de voorgaande editie, is dat er een goed doel is verbonden aan de markt, en wel de Harold van Zundert Stichting. Deze stichting is er voor kinderen waarvan één of beide ouders zijn overleden. De stichting organiseert onvergetelijke activiteiten en dagjes uit, waardoor het gemis heel even naar de achtergrond wordt verplaatst en er ruimte wordt gecreëerd voor mooie, nieuwe herinneringen.

Het gehele complex van De Belhamel zal omgetoverd worden tot een sfeervolle markt met diverse optredens en vele verschillende marktkramen. De inschrijving voor het huren van zo'n marktkraam is vanaf heden geopend. Wilt u meer informatie over deze kerstmarkt of wilt u een marktkraam huren? Neem dan contact op met Recreatieparadijs De Belhamel, via info@de-belhamel.nl.