Jazeker, WagenbergKwistZeker!

CS De Erpelrooiers viert dit jaar haar vijfenvijftigste verjaardag! Ter ere hiervan organiseren zij een supergezellig evenement voor het hele dorp: WagenbergKwistZeker. Een inter-actieve dorpskwis voor héél Wagenberg. Voor jong & oud, voor geboren & getogen Wagenbergers, maar ook voor alle import. Er zijn vragen voor alle leeftijden, in diverse categorieën, en alle mogelijke hulplijnen zijn toegestaan! Naast de kennisvragen zijn er ook kei-leuke doe-opdrachten verzonnen die op geheime locaties in het dorp moeten worden uitgevoerd.

Hoe wat &waar dan?

The game is on op vrijdagavond 30 oktober. Teams van ongeveer tien personen, strijden vanuit een huis-of horeca-adres in Wagenberg om de hoofdprijs van maar liefst 550 euro! Dit bedrag is te besteden aan een zelfgekozen, (liefst lokaal) goed doel. Daarnaast zijn er nog andere mooie geldprijzen te winnen. Er wordt gespeeld vanaf een adres op Wagenberg, maar het staat iedereen vrij mensen van buiten het dorp te vragen voor zijn team, bijvoorbeeld dat heel slimme neefje, of die buitengewoon intelligente tante uit Maastricht.

Nu komt het…

Door één of meerdere teams in te schrijven, ding je mee naar de hoofdprijs en andere geldprijzen. Het gewonnen geldbedrag kan worden besteed aan bijvoorbeeld nieuwe kleding voor je sportteam, muziek voor je muziekvereniging, de straatbbq van de buurtvereniging of om de pot te spekken van je carnavalsclubke! Het doel bepalen deelnemers zelf.

De organisatie hoopt dat heel het dorp meekwist, want hoe meer zielen hoe meer vreugd. Let wel: vol is vol! Schrijf je snel in via: www.wagenbergkwistzeker.nl. Het inschrijfgeld bedraagt € 25,- per team.

De feestelijke prijsuitreiking zal plaatsvinden op zaterdag 14 november BijBas. Deze kwis is een eenmalig evenement. De organisatie is uiteraard onder voorbehoud in verband met Corona-maatregelen van de overheid. Mocht het evenement niet plaats kunnen vinden op 30 oktober, dan schuiven we het door naar 2021, want…Wagenberg Kwist Zeker!

Namens CS De Erpelrooiers, Yvonne Vlaskamp
Werkgroep 55-jaar bestaan CS De Erpelrooiers.

Beelden bij dit artikel