Madese Tennisvereniging daagt uit met Zomer Challenge

Door het coronavirus gaat alles even anders dan anders. Zo ook bij de Madese Tennisvereniging. Maar zij komen deze zomer met een Zomer Challenge en dagen jou uit om mee te doen. Tennis is een sport die goed op anderhalve meter afstand uitgeoefend kan worden. De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap, waarbij je een aantal maanden vrij kunt tennissen.

De Zomer Challenge bij de Madese Tennisvereniging bestaat uit:

  • Een lidmaatschap voor de maanden juni, juli en augustus om vrij te tennissen wanneer het jou uitkomt;
  • Gedurende de Zomer Challenge krijg je een racket en ballen in bruikleen, je hoeft zelf alleen voor sportkleding te zorgen;
  • Vier tennislessen en/of clinics onder begeleiding van een gecertificeerde leraar (lesduur afhankelijk van aantal deelnemers);
  • Deelname aan het Zomer Challenge eindtoernooi.

Voor deze drie maanden lidmaatschap én vier lessen, betaal je slechts € 75,00. Wil je liever alleen een zomerlidmaatschap, kan dat ook. Deze bedraagt voor de maanden juni, juli en augustus € 46,00.

Tennissen bij de Madese Tennisvereniging gebeurt onder professionele begeleiding en volgens de richtlijnen van het RIVM en de KNLTB. Ben jij enthousiast geworden? Voor meer informatie kijk op www.madesetv.nl, om aan te melden stuur een e-mail met je naam en telefoonnummer naar ledenadministratie@madesetv.nl.