Jeanne van Tetering-Baijens uit Wagenberg wint twaalfde maandprijs

Vandaag reikte de redactie van KijkopDrimmelen de twaalfde maandprijs uit. Jeanne van Tetering-Baijens uit Wagenberg was de zéér gelukkige winnares. Althans… Eigenlijk haar dochter Marli! Jeanne zal de cadeaubon t.w.v. € 50,00 te besteden aan woonaccessoires bij Schildersbedrijf J. Smits in Made, namelijk cadeau geven aan dochter Marli omdat zij net een nieuwe woning betrekt!

Samen met Wilma Smits van het schildersbedrijf wilde Jeanne best wel even voor de foto poseren met de gewonnen cadeaubon. Op de achtergrond de mooie en leuke woonaccessoires die Smits sinds enige tijd ook aanbiedt, naast het ruime assortiment aan verf en verfbenodigdheden.

KijkopDrimmelen feliciteert Jeanne, en dochter Marli, van harte met hun prijs!

Een jaar lang maandelijks prijzen weggeven, wat hebben we daarvan genoten.
En… We stoppen niet! KijkopDrimmelen blijft iedere laatste zaterdag van de maand leuke, mooie en lekkere prijzen weggeven! De volgende prijs is er eentje voor vroege vrolijke vogels of vroege chagrijnen die wel een goede start van de dag kunnen gebruiken… We geven in mei namelijk een superdeluxe koffiezetapparaat van het merk Inventum weg, ter waarde van maar liefst € 69,00, komend uit het assortiment van Lage Zwaluwe Witgoed.

Voor een ieder die net een nieuw koffiezetapparaat heeft gekocht, of meer een theeleut is, mag er ook gekozen worden voor een cadeaubon ter waarde van € 50,00 te besteden aan het assortiment van Lage Zwaluwe Witgoed.

Als u kans wilt maken op de volgende maandprijs, houdt u KijkopDrimmelen in de gaten! Halverwege de maand vertellen we u hoe u kans kunt maken.