Jeu de boulesbaan voor ’t Kruispunt Made

Paul Plasmeijer was de oppasser van de Kozminstraat in Made afgelopen zaterdagmiddag. Onze redactie trof Paul aan bij de jeu-de-boulesbaan waar hij de partytenten in de gaten hield terwijl de overige leden van buurtvereniging 't Kruispunt een fietstocht maakten. Het winderige regenweer maakte dat oppassen niet overbodig want meermaals moest Paul in de touwen, om te voorkomen dat de leden de afsluitende barbecue in Tokyo zouden moeten houden.

Winderig en regenachtig verliep ook de fietstocht die de leden van de circa 40 tellende vereniging maakten. Het mocht de pret niet drukken en hilarisch was volgens allen de mini-cruise die gemaakt werd op het trekpontje in de haven van Drimmelen. 

Vóórdat de leden terug waren kreeg Paul versterking van Henk Marijnissen, Karin de Bruijn en Jenny Pals (penningmeester van 't Kruispunt). Na het poseren voor onze foto troffen ze de voorbereidingen voor een jeu-de-bouleswedstrijd op hun eigen en nieuwe baan met dank aan een gemeentelijke bijdrage van €1973.

'We nemen altijd deel aan het tournooi van buurtvereniging De Kaiweg. Zo onstond het idee voor een eigen jeu-de-boulesbaan. Natuurlijk doen we bij De Kaiweg nog steeds mee aan dat tournooi maar nu kunnen we ook zelf een tournooi organiseren en kunnen zij bij ons deelnemen', legt Paul uit.

Beelden bij dit artikel