12,5 jarig jubileumfeestje Waailand Feestival op Brieltjenspolder Made

Gisteren vierde het evenement Waailand Feestival (voorheen Sensation Waailand) haar 12,5 jarig bestaan op bedrijventerrein Brieltjenspolder in Made. Op het outdoor jubileumfeestje beklommen o.a. Raymon Hermans, Snollebollekes, Het Feestteam en Jebroer het podium om de duizenden bezoekers te vermaken. Partyhoedjes, confetti, slingers en ballonnen maakten het feest compleet.

Onmisbaar is natuurlijk ook een goede fotograaf: Paul van OnsBrabant.com! Paul schoot de ene na de andere foto, welke hij heeft gepubliceerd in twee delen. U bekijkt alle foto's op hét partyplatform van Brabant via www.onsbrabant.com/foto

Op zaterdag 17 november vindt alweer de 13e editie plaats van Waailand Feestival, waarvan gisteren het thema bekend is gemaakt: the Battle of the Sexes, Boys vs Girls! De kaartverkoop voor de wintereditie start op 7 oktober om 12.00 uur. De vrijdag vóór de wintereditie van Waailand Feestival, groeit de laatste jaren ook steeds meer uit tot een groots evenement. De eerste editie van Sensational 90's was vorig jaar zo'n succes, dat de organisatie dat dit jaar nóg eens gaat doen. Op vrijdag 16 november gaan we terug naar de tijd van flippo's, gabbers en Super Mario. Ook voor Sensational 90's start de kaartverkoop op 7 oktober om 12.00 uur. 

Beelden bij dit artikel