Jeugdmiddag georganiseerd door CV de Trollen: een (bere)gezellige boerenmiddag

Het eerste jaar in een schuurtje maar al snel werd gebouw Concordia in Hooge Zwaluwe de vaste plek voor de Trollenmiddag. Voor de veertiende keer inmiddels stond het evenement afgelopen maandag weer op het programma.

Een evenement waarbij er voor de leden van De Trollen maar één ding telt; De Hooge Zwaluwse jeugd een leuke carnavalsmiddag bezorgen die geheel gratis is! Dat wordt door velen gewaardeerd en zelfs oud-Hooge Zwaluwenaren komen voor de middag speciaal naar Concordia.

Dit jaar werd het gebouw omgetoverd tot een boerderij met allerlei spelelementen. Er werd gegooid met witte en rode kolen, met winterpeej door een gatenbord gekeild, aan het eind van een aardappelbaan werden er aardappels tot puree gemept met rubber hamers en zelfs een dikbil rodeovarken stond opgesteld.

Dat kinderen daar dé middag van hun leven hebben zal duidelijk zijn. Kinderen die bovendien chips, snoep en ijsjes gratis krijgen. Een uniek evenement verzorgd door een unieke carnavalsvriendenclub.

Waar de redactie van KijkopDrimmelen altijd gauw-gauw ergens binnenloopt om zoveel mogelijk evenementen te kunnen bezoeken, maakten we daarop een uitzondering bij de boerenmiddag van CV de Trollen. De reden daarvan ziet u – net als de lol die de kids én De Trollen zelf hadden – op onze foto's.

Beelden bij dit artikel