Joep en Katya geven elkaar het ja-woord

Gezellig, leuk, een ontmoetingsplek, een feestzaal, café De Harmonie in Terheijden draagt allerlei functies met eer, maar vanmiddag diende het café als een wel heel bijzondere plek. Kasteleins Joep van Bekhoven en Katya van der Pas hebben elkaar in hun eigen café namelijk het ja-woord gegeven.

Ambtenaar van de burgelijke stand, Anton Braat, mocht het paar in de echt verbinden. "Trouw nooit voor je 50ste is iets dat Katya wel letterlijk heeft genomen, vandaag ziet zij namelijk Sarah. Katya's moeder heeft me verteld dat ze 's middags om kwart voor 5 ter wereld kwam, dus aan alle gasten: om kwart voor 5 hebben we opnieuw receptie!", zo vertelde Braat.

Acht jaar kennen Joep en Katya elkaar inmiddels en vandaag beloofden ze elkaar eeuwig trouw, onder toeziend oog van hun getuigen, Ivan en Job, hun ceremoniemeesters Eefje en Jeroen, ringenoverhandigster Eva, zowel de moeder van de bruidegom als de moeder van de bruid en vele genodigde gasten waaronder familie, vrienden, kenissen, gasten van het café en… de redactie van KijkopDrimmelen. Wij mochten ook een uitnodiging ontvangen én maakten op verzoek van het bruidspaar enkele foto's van het moment suprême.

Beelden bij dit artikel