Jumbo Lage Zwaluwe start met thuisbezorgen

De Jumbo in Lage Zwaluwe start vanaf 13 juli 2020 met een nieuwe service: het thuisbezorgen van de boodschappen. Het was al mogelijk om online bestelde boodschappen bij het Pick Up Point in de winkel aan de Pastoor van Hooijdonklaan op te halen, maar vanaf genoemde datum kunnen online bestelde boodschappen dus ook thuis worden bezorgd.

Boodschappen kunnen besteld worden via jumbo.com en de Jumbo apps voor smartphone en tablet. Boodschappen kunnen ook nog steeds in de winkel worden opgehaald, maar de klant krijgt ook de keuze voor thuisbezorging. Wanneer de klant daarvoor kiest, kan er gekozen worden voor twee tijdsvakken van drie uur, in de ochtend of in de avond. De bezorgkosten zijn afhankelijk van welk tijdsvak er gekozen wordt en variëren tussen € 3,95 en € 7,95. Er zijn elke week aantrekkelijke aanbiedingen, waarbij korting wordt gegeven op de bezorgkosten.

Filiaalmanager van Jumbo Lage Zwaluwe, Paul de Ridder, vertelt: “We weten dat veel van onze klanten op verschillende manieren en momenten boodschappen willen doen. Vaak komen zij hier in de supermarkt, maar op sommige momenten kiezen zij er voor om hun boodschappen online te doen, bijvoorbeeld omdat er weinig tijd is of wanneer er veel producten nodig zijn voor een verjaardagfeestje”, aldus Paul de Ridder filiaalmanager van Jumbo Lage Zwaluwe. “We hadden al de mogelijkheid om boodschappen op te halen bij het Pick Up Point in onze winkel, maar nu gaan we ook thuisbezorgen. Zo bieden wij onze klanten maximale keuze om boodschappen te kunnen doen hoe, waar én wanneer zij willen.”

De Jumbo Lage Zwaluwe zal in ieder geval in Lage Zwaluwe gaan bezorgen, maar ook in omliggende dorpen. Wanneer de thuisbezorgservice is gestart, kunnen klanten online kijken hoe ver het bezorggebied reikt. De betaling van de boodschappen gebeurt pas aan de deur; de bezorger heeft een mobiel pinapparaat bij zich. Eventueel leeggoed (statiegeldflessen, -kratten en/of -tassen) kunt u aan de bezorger meegeven en zullen direct verrekend worden met uw boodschappen. Koopzegels zijn alleen te koop in de winkel, maar de klant kan wel meesparen met lopende acties wanneer er wordt gekozen voor thuisbezorging.

Beelden bij dit artikel