Kerstmarkt Terheijden: Wel op de voorpagina hè?!

Kijk, als digitaal nieuwsmedium heb je natuurlijk niet een letterlijke 'voorpagina'. Maar wat wij wél hebben, is de eerste foto bij een nieuwsartikel. Die eerste foto is namelijk de foto die in het nieuwsoverzicht, in de nieuwsbrieven, in de kijkop-app én in het Facebookbericht wordt getoond. Dat is eigenlijk ook een soort voorpagina en als twee bezoekers van de kerstmarkt in de Antonius Abt in Terheijden naar je roepen: "Wel op de voorpagina hè?!" dan doe je dat natuurlijk!

De kerstmarkt die gisteren gehouden werd, is georganiseerd voor en door Terheijden en de opbrengst van de markt komt geheel ten goede van Stichting Behoud Antonius Abt. De bezoekers struinden langs de 15 kramen, vol kerstspulletjes en hebbedingetjes, konden genieten van het Traais Smartlappenkoor en natuurlijk van glühwein, warme chocomel en erwtensoep. Dit alles is mede mogelijk gemaakt door de vrijwilligers, verschillende ondernemers in Terheijden en de Stichting Behoud Antonius Abt. 

KijkopDrimmelen liep natuurlijk ook eventjes binnen, onze sfeerfoto's bekijkt u in de fotoslider boven dit artikel.

*Voor de app-lezers: om de kijkop-app zo snel mogelijk te houden, tonen we niet meer dan 5 foto's per artikel. Bij dit artikel zijn meer foto's geplaatst, welke u allemaal kunt bekijken door hier te klikken. 

Beelden bij dit artikel