KijkopDrimmelen licht uit: Drukkerij Supportertje in Hooge Zwaluwe

We vervolgen onze reeks met een ondernemer die werkelijk álles kan bedrukken: Drukkerij Supportertje in Hooge Zwaluwe. Supportertje valt toch wel in de categorie jonge ondernemer, maar zijn mogelijkheden zijn verre van opstartend. Werkkleding, truien, sporttenues of -tassen, accessoires of relatiegeschenken; u wilt het, Supportertje bedrukt het. 

Waar het imago van een drukkerij vaak wat ouderwets is, is dit bij Supportertje zeker niet het geval. Deze moderne, jonge drukkerij neemt allerlei verschillende opdrachten aan. Met een ruim assortiment in t-shirts, polo's, jacks, jassen, vesten, werkbroeken en overalls, is er altijd wel een outfit dat bij u past. Ook leuk: laat matchende shirtjes bedrukken voor bijvoorbeeld een jubileum, vrijgezellenfeest of familiedag. Steek uw werknemers in nieuwe bedrijfskleding, scoor een tenue voor uw (sport)vereniging of een unieke outfit voor een feest; bij Supportertje slaagt u gegarandeerd.

Maar wist u dat Drukkerij Supportertje ook tal van relatiegeschenken kan verzorgen? Een pen of USB-stick met uw logo? Een bidon, paraplu of zelfs een broodtrommel met een foto? Geen probleem! Heeft u iets minder te besteden? Ook dat is geen probleem, Supportertje biedt altijd kwalitatieve producten in allerlei verschillende prijsklasses. Het administratieve hart van Drukkerij Supportertje is gevestigd aan de Korteweg 2 in Hooge Zwaluwe, waar alle opdrachten binnenkomen en worden verwerkt. U bent welkom om eens binnen te wandelen of u kunt een afspraak maken, zodat u gegarandeerd direct geholpen wordt. 

Wilt u meer informatie over Drukkerij Supportertje, zoals contactgegevens en een link naar de website, kijkt u dan op de profielpagina op KijkopDrimmelen, door op deze directe link te klikken: https://kijkopdrimmelen.nl/aanbod/drukkerij-supportertje.html


 

*Wilt u uw bedrijf, vereniging of stichting ook een lokaal platform bieden en de aandacht geven die het verdient? Neem dan contact met ons op via info@kijkopdrimmelen.nl!

Beelden bij dit artikel