KijkopDrimmelen licht uit: Eetcafé ’t Roer Om in Lage Zwaluwe

Vandaag lichten we een horecaondernemer uit gevestigd aan de kop van de binnenhaven in Lage Zwaluwe: Eetcafé 't Roer Om. Met een magnifiek uitzicht over het water, de jachten en de plezierbootjes, is het goed toeven bij 't Roer Om op hun 180º rondom open en gedeeltelijk overdekt terras. Bij 't Roer Om zijn alledaagse gerechten te verkrijgen, voor een gezellig avondje uit. 

Maar niet alleen op het terras hangt de sfeer. Ook binnen in het eetcafé is het gezellig, met warme kleuren, een ruime bar met barkrukken, meerdere tafels met luxe eetstoelen in lederen look, lichtjes en natuurlijk het dartsgedeelte. Maar liefst vier dartsborden hangen te pronken aan de wand van 't Roer Om, welke op vaste basis gebruikt worden door de dartsclubs die hun thuisbasis in dit café hebben. 

Ook voor uw feesten en partijen is 't Roer Om een geschikte locatie, met diverse uitbreidingsmogelijkheden op het gebied van drank en buffet. Maar wist u dat 't Roer Om ook regelmatig zelf evenementen organiseert? Bijvoorbeeld aanstaande zaterdag, 't Makkelijk Zat Bal, samen met C.S. De Biesboschrakkers. Ook de opening van het carnaval in Lage Zwaluwe op 1 maart en het Ballonnenfestival op carnavalsdinsdag 5 maart vinden plaats bij 't Roer Om. Op onze evenementenkalender kunt u meer informatie vinden over deze evenementen. 

Wilt u meer informatie over Eetcafé 't Roer Om, zoals contactgegevens en een link naar de website, kijkt u dan op de profielpagina op KijkopDrimmelen, door op deze directe link te klikken: https://kijkopdrimmelen.nl/aanbod/eetcafe-t-roer-om.html


 

*Wilt u uw bedrijf, vereniging of stichting ook een lokaal platform bieden en de aandacht geven die het verdient? Neem dan contact met ons op via info@kijkopdrimmelen.nl!

Beelden bij dit artikel