KijkopDrimmelen licht uit: Hotel & Partycentrum ’t Trefpunt in Made

Vandaag lichten we een organisatie uit waar veel mensen regelmatig binnenlopen: Hotel & Partycentrum 't Trefpunt in Made. Gelegen aan het vernieuwde Raadhuisplein is 't Trefpunt letterlijk een trefpunt voor jong en oud. Dit jaar vieren zij zelfs hun 40-jarig bestaan. De 36 hotelkamers bieden onderdak aan recreanten, het restaurant is de plek voor bourgondische levensgenieters, het biercafé staat garant voor gezelligheid en het partycentrum voor vele feestelijke gelegenheden, alsmede de thuisbasis van diverse verenigingen. 

De kamers van hotel 't Trefpunt zijn beschikbaar voor verschillende soorten reisgezelschappen; of u nu alleen reist en een overnachting wenst in een budget singel kamer, of u bent met vier op pad en vindt het gezellig om in dezelfde kamer te slapen. Overigens is elke kamer, één-, twee-, drie- of vierpersoons én de speciale mindervalidenkamer, voorzien van een privébadkamer. In de comfortkamers vindt u er ook nog eens diverse toiletartikelen. Wanneer u een kamer boekt via de eigen website van 't Trefpunt, ontvangt u tevens 5% korting op uw boeking. Ontbijt is optioneel, vindt u het lekker om in het hotel te ontbijten, kunt u dat bij uw reservering aangeven. Indien u van het ontbijt gebruik maakt, kunt u aan een uitgebreid ontbijtbuffet aanschuiven voor een goed begin van de dag. 

In restaurant De Steenhoeve geniet u van de lekkerste gerechten. Of u nu van vlees of vis houdt, vegetarisch bent of speciaal dieetvoorschriften moet volgen, u bent bij De Steenhoeve aan het juiste adres. Maar wist u dat het restaurant momenteel verbouwd wordt? Zij gaan voor een nieuwe, frisse look met een nieuw interieur en accessoires. Gedurende de verbouwingsperiode wordt het diner geserveerd in een andere zaal van het pand. Die zaal is overigens gezellig aangekleed, zodat u minimale last ervaart van de verbouwing. Desalniettemin krijgt u nog tot het einde van de verbouwing, dus tot en met donderdag 14 maart, 40% korting op de gehele rekening! U moet dus snel zijn, maar kunt vanavond, morgen of donderdag nog spontaan en voordelig uit eten. 

Wilt u meer informatie over Hotel & Partycentrum 't Trefpunt, zoals contactgegevens en een link naar de website, kijkt u dan op de profielpagina op KijkopDrimmelen, door op deze directe link te klikken: https://kijkopdrimmelen.nl/aanbod/hotel-partycentrum-t-trefpunt-made.html*Wilt u uw bedrijf, vereniging of stichting ook een lokaal platform bieden en de aandacht geven die het verdient? Neem dan contact met ons op via info@kijkopdrimmelen.nl!

Beelden bij dit artikel