KijkopDrimmelen licht uit: Jeu-de-boulesvereniging Boulevaart

Vandaag lichten we de grootste en oudste jeu-de-boulesvereniging in onze gemeente uit: Boulevaart in Terheijden. Op dit moment telt Boulevaart 90 leden, het bestuur hoopt in 2019 de 100 te mogen behalen, Boulevaart beschikt over maar liefst 17 volwaardige jeu-de-boulesbanen en bestaat al sinds 1983. 

Boulevaart ziet jeu de boules wel degelijk als een sport en bij een sport horen nou eenmaal spelregels, maar leden van Boulevaart komen vooral een balletje gooien voor de sociale contacten. Of je nu alleenstaand bent of met zijn tweeën komt, er is altijd ruimte voor een praatje en een kopje koffie. Bij Boulevaart ben je altijd verzekerd om te kunnen spelen, altijd met verschillende partners en altijd tegen verschillende tegenstanders. Dat maakt dat wanneer je lid bent bij Boulevaart, je veel mensen leert kennen, in een gemoedelijke en gezellige sfeer. Naast het 'voor de lol' boulen, worden er ook competities gespeeld, zelfs met andere verenigingen in streekverband.

In 2019 staan er maar liefst 15 toernooien op het programma, waarbij gemiddeld de helft van alle leden van Boulevaart aan deelneemt. Er wordt uitgebreid gezorgd voor hapjes en drankjes en de prijzentafel is altijd goed gevuld. Er is geen verplichting om deel te nemen aan een toernooi, deelname gebeurt altijd op vrijwillige basis. 

Wist u dat jeu-de-boulesvereniging Boulevaart op 7 april 2019 hun evenement 'Heel Drimmelen Boult' organiseert? Een toernooi waaraan álle inwoners van de gemeente Drimmelen aan mee kunnen doen. Heeft u nog nooit gejeu-de-bould? Geen probleem! Ook u bent van harte welkom om mee te doen en kennis te maken met de sport en de vereniging. Wie weet ontdekt u een verborgen talent en wint u nog wel een prijs ook!

Wilt u meer informatie over jeu-de-boulesverening Boulevaart, zoals contactgegevens en een link naar de website, kijkt u dan op de profielpagina op KijkopDrimmelen, door op deze directe link te klikken: https://kijkopdrimmelen.nl/organisatie/jeu-de-boules-vereniging-boulevaart.html

*Wilt u uw bedrijf, vereniging of stichting ook een lokaal platform bieden en de aandacht geven die het verdient? Neem dan contact met ons op via info@kijkopdrimmelen.nl!

Beelden bij dit artikel