KijkopDrimmelen licht uit: Kinderdagverblijf Koetje Boe in Wagenberg

Vandaag lichten we een lokale ondernemer in de kinderopvangbranche uit: Kinderdagverblijf Koetje Boe in Wagenberg. Professionele opvang voor kinderen van 0 tot en met 4 jaar op de boerderij, dat is waar Koetje Boe voor staat. De kinderen kunnen spelen op het platteland, kijken naar de koetjes en de kalfjes, spelen met kippen en geiten, lammetjes en konijnen. Zij groeien op en leren van al het moois dat er te vinden is op de boerderij en in de natuur. 

Aan de Wildestraat beschikt Koetje Boe over een ruim terrein met wijds uitzicht over de polders van Wagenberg. Naast de dagelijkse omgang met de natuur en de dieren op de boerderij, organiseert het kinderdagverblijf ook vaak leuke themadagen, evenementen of seizoensactiviteiten, zoals de kerstmarkt die afgelopen december plaats vond. De kerstmarkt werd drukbezocht, bezoekers konden genieten van koffie, thee, ranja, erwtensoep, broodjes knakworst en zelfgebakken koekjes. Kinderen dansten en zongen kerstliedjes en konden op de foto met de kerstman of de opblaasbare sneeuwpop. 

De komende tijd gaat er wel wat veranderen bij Koetje Boe. Twee medewerkers zijn op weg om zelf moeder te worden, Miranda en Elisa zullen dit jaar met zwangerschapsverlof gaan. Geen mankracht verloren want hun werkzaamheden zullen worden opgevangen door twee nieuwe medewerkers.

Kinderdagverblijf Koetje Boe kijkt terug op een goed jaar, met nieuwe kindjes, nieuwe kuikentjes (letterlijk die van de kip) en het team nam afscheid van kindjes die 4 jaar zijn geworden. En dát betekent dat er na een lange tijd waarin het kinderdagverblijf volledig bezet was, weer nieuwe plaatsjes vrij komen! Bent u geïnteresseerd en wilt u kijken of u uw kindje bij Koetje Boe wilt laten ontdekken en ontwikkelen? Maak dan eens een afspraak om vrijblijvend een kijkje te komen nemen. 

Voor meer informatie over Kinderdagverblijf Koetje Boe, zoals contactgegevens en openingstijden, klikt u verder naar de profielpagina op KijkopDrimmelen, via deze directe link: https://kijkopdrimmelen.nl/aanbod/kinderdagverblijf-koetje-boe.html


 

*Wilt u uw bedrijf, vereniging of stichting ook een lokaal platform bieden en de aandacht geven die het verdient? Neem dan contact met ons op via info@kijkopdrimmelen.nl! 

Beelden bij dit artikel