KijkopDrimmelen licht uit: Ontmoetingscentrum De Zonzeel in Hooge Zwaluwe

Vandaag lichten we een all-inclusive ondernemer uit, zowel op het gebied van horeca, als evenementen, als feesten & partijen, als sport: Ontmoetingscentrum De Zonzeel in Hooge Zwaluwe heeft het allemaal. Met talloze mogelijkheden in zaal, sportzaal en café, biedt De Zonzeel ruimte voor zo'n 20 tot 200 personen, voor (kinder)feesten, bruiloften, recepties, uitvaarten en vergaderingen. 

Niet alleen de particulier kan terecht in De Zonzeel, ook verenigingen en sportclubs weten de de ontmoetingsruimte aan de Poolsestraat te vinden. Zo vinden er samenkomsten van de bridgeclub en de KBO plaats, worden er sporten beoefend als biljart, badminton en volleybal en geven diverse muziekverenigingen uit de regio regelmatig concerten in de zaal dan wel de sportzaal. 

2018 was een verbouwingsjaar voor De Zonzeel. Dankzij een aangepaste entree, lift en toiletgroep, heeft Omroep Drimmelen een nieuwe uitzendlocatie gevonden in De Zonzeel. Maar dat is lang niet alles. Wist u dat Hooge Zwaluwe een Klein Cafeetje rijker is? Dankzij een tweede bar in een af te sluiten ruimte, met ingang tot de toiletten en eigen entree, kan het café openen terwijl de grote zaal dat niet hoeft. Hierdoor wordt het mogelijk om beide ruimtes apart van elkaar te gebruiken. Heeft u een bijeenkomst voor een kleiner gezelschap, kunt u gebruik maken van het Klein Cafeetje. Heeft u een bijeenkomst voor een groter gezelschap, maakt u gebruik van de grote zaal. Ook is het mogelijk om het Klein Cafeetje te openen, terwijl er andere activiteiten in de grote zaal gepland staan. Een grote plus dus voor De Zonzeel. 

Het Klein Cafeetje binnen De Zonzeel opent haar deuren iedere vrijdag vanaf 19.00 uur, iedere zaterdag en zondag vanaf 16.00 uur. Geniet van een lekker drankje aan de bar, een gezellig praatje of een potje biljart. Let wel op: als er na 21.30 uur geen gasten (meer) zijn, sluit het cafeetje de deuren. Naast de vaste openingsdagen, gaat het Klein Cafeetje ook open tijdens activiteiten van De Zonzeel, zoals bijvoorbeeld tijdens de sportmiddagen en -avonden. 

Wilt u meer informatie over Ontmoetingscentrum De Zonzeel, zoals contactgegevens, e-mail en een link naar de website, kijkt u dan op de profielpagina op KijkopDrimmelen, door op deze directe link te klikken: https://kijkopdrimmelen.nl/aanbod/ontmoetingscentrum-de-zonzeel.html 


 

*Wilt u uw bedrijf, vereniging of stichting ook een lokaal platform bieden en de aandacht geven die het verdient? Neem dan contact met ons op via info@kijkopdrimmelen.nl!

Beelden bij dit artikel