KijkopDrimmelen licht uit: Stichting Lokale Omroep Drimmelen

De eerste stichting die door ons wordt uitgelicht, is er één die zich, net als wij, bezig houdt met activiteiten in alle kernen van onze gemeente. De Stichting Lokale Omroep Drimmelen is een actieve mediastichting, die middels radio, televisie, kabelkrant en sociale media de inwoners van Drimmelen op de hoogte houdt van wat er gebeurt. Eigenlijk kunnen Omroep Drimmelen en KijkopDrimmelen elkaar daarin de hand schudden.

Dat handen schudden gebeurt dan ook regelmatig, aangezien we elkaar kunnen helpen. Dankzij Marcel Raafs en Peter Geluk, beiden vrijwillig fotograaf bij de omroep, ontvangen wij foto's van evenementen waar zij wel waren en wij door welke omstandigheid dan ook, niet konden zijn, en zo ook vice versa. De foto's waar de fotografen van Omroep Drimmelen bij waren, zijn terug te kijken op hun Google Drive fotopagina, (te vinden door hier te klikken). 

In maart 2018 is de zendapparatuur van de omroep verhuisd van Terheijden naar De Zonzeel in Hooge Zwaluwe. De radiozender is 24 uur per dag te beluisteren, via de kabel op 92.9 FM, de ether op 106.9 FM of Ziggo kanaal 917. Overdag wordt er voornamelijk goed luisterbare muziek uitgezonden en op elk heel uur het NOS-op-3 nieuws. 's Avonds zijn er veelal live programma's voor verschillende doelgroepen. De zondag is voornamelijk gevuld met informatieve programma's waarbij verenigingen en organisaties de mogelijkheid krijgen om hun activiteiten (gratis) te belichten. Voor de radioprogrammering klikt u hier

Omroep Drimmelen is op televisie digitaal te ontvangen via kanaal 42 van Ziggo in de Gemeentes Drimmelen, Breda, Oosterhout, Geertruidenberg, Etten-Leur en Raamsdonksveer. De TV-uitzendingen van Omroep Drimmelen zijn dagelijks op elk oneven uur te zien en worden wekelijks vernieuwd. De Kabelkrant-uitzendingen vinden plaats wanneer er geen televisieprogramma's worden uitgezonden. 

Voor meer informatie en actuele contactgegevens van de Stichting Lokale Omroep Drimmelen, kijkt u op hun profielpagina op KijkopDrimmelen door op deze directe link te klikken: https://kijkopdrimmelen.nl/organisatie/stichting-lokale-omroep-drimmelen.html.

*Wilt u uw bedrijf, vereniging of stichting ook een lokaal platform bieden en de aandacht geven die het verdient? Neem dan contact met ons op via info@kijkopdrimmelen.nl