KijkopDrimmelen licht uit: Vals Alarm

Vandaag lichten we een dweilband uit die zich sinds kort bij KijkopDrimmelen heeft aangesloten: Vals Alarm. Dit bekende dweilorkest uit Made is nog maar net begonnen om zich op onze digitale kaart te zetten en zij worden nu al uitgelicht. Vals Alarm bestaat uit vrolijke muzikanten op zowel slagwerk als blaas- en koperinstrumenten en spelen de sterren van de hemel op zo ongeveer ieder Mays feestje. 

Aanstaande zaterdag, 2 februari 2019, vieren zij hun eigen jaarlijkse feestje: het Grote Optocht-bal FestiValsAlarm. Alweer de 27ste editie, sinds vorig jaar samen met C.S. De Mayenèrs en groter dan groots. Tijdens deze avond kunnen deelnemers zich inschrijven voor de grote optocht van de May, terwijl zij ontvangen worden door de carnavalsdelegatie en natuurlijk door muziek. Zoals het een echte blaaskapel betaamt, speelt Vals Alarm zelf een lekker moppie, maar hebben zij ook vele bevriende kapellen uit de regio uitgenodigd. 

Waren het er vorig jaar nog 'maar 18', dit jaar verschijnen er zelfs 24 blaaskapellen ten tonele in Hotel & Restaurant 't Trefpunt. Verdeeld over alle zalen in het complex zullen de kapellen hun repertoires ten gehore brengen. Natuurlijk behoren Madese kapellen De Gangmaokers, 't Mays Kwartierke en De Blaoskaffers tot dat rijtje, maar zelfs muziekgezelschappen uit Dordrecht, Breda, Teteringen, Zevenbergschen Hoek, Zevenbergen, Etten-Leur, Tilburg, Prinsenbeek, Zwijndrecht, Oudenbosch, Oosterhout, Kaatsheuvel en Oss komen naar de May om op het feestje van Vals Alarm hun bijdrage te leveren. Het belooft een waar spektakel te worden, waarvan de entree overigens gratis is. Zin om ook te komen? De deuren staan wagenwijd open vanaf 20.00 uur. 

Wilt u meer informatie over Vals Alarm, zoals contactgegevens en een link naar de website, kijkt u dan op de profielpagina op KijkopDrimmelen, door op deze directe link te klikken: https://kijkopdrimmelen.nl/organisatie/vals-alarm.html


 

*Wilt u uw bedrijf, vereniging of stichting ook een lokaal platform bieden en de aandacht geven die het verdient? Neem dan contact met ons op via info@kijkopdrimmelen.nl!

Beelden bij dit artikel