KijkopDrimmelen maakt excuses aan Kees: Petra koopt twee prachtvazen op proeverijdag Wereldwinkel

De maandprijzen van KijkopDrimmelen buiten beschouwing gelaten, valt het niet mee om gratis iets weg te geven. De vrijwilligers van de Wereldwinkel aan de Madese Marktstraat boden gratis hapjes en drankjes aan en hoewel gratis, werd het aangebodene soms afgeslagen. Zonde want het was zeer de moeite waard en aan te bevelen.

De Wereldwinkel heeft ook komende week nog acties vanwege de Fair Trade week. Bezoekers vandaag konden behalve gratis proeven, foodartikelen kopen met 5% korting én ontvingen een kortingsbon van 10% op de non-foodartikelen. Dat buitenkansje liet Petra niet lopen en kocht twee vazen die ze al eerder gezien had. Haar man Kees dankte KijkopDrimmelen mopperend voor de tip over de kortingsbon. Mopperend, maar uiteraard gekscherend.

Geen tijd gehad of de aankondiging gemist? Komende zaterdag sluiten de vrijwilligers van de Wereldwinkel de Fair Trade week af met opnieuw twee proeverijen. Die zijn om 11.00 uur en 14.00 uur voor de winkel aan de Marktstraat 24a in Made. Ook de korting en kortingsbonnen worden dan weer uitgedeeld.