Koninklijke Onderscheiding voor Marcel van Groesen uit Made

Vanmorgen ontving Marcel van Groesen uit Made uit handen van burgemeester Gert de Kok een Koninklijke Onderscheiding. Marcel wordt benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau vanwege zijn vrijwilligersactiviteiten bij onder andere volleybalclub Jola/Olympus, TV Die Meede en de Onderlinge Zaalvoetbal Competitie in De Amerhal, tevens de plaats waar Marcel vanmorgen verrast werd.

Verdiensten de heer Marcel van Groesen (52 jaar) uit Made

1990 – heden teller bij het 1e Damesteam van Volleybalclub Jola/Olympus. Als ouder was hij medebegeleider van het mini-volleybalteam waar zijn dochter speelde.

1997 – 2012 voorzitter van tennisvereniging Die Meede. Ook was hij lid van de toernooicommissie, de jubileumcommisie ’40 jaar TV Die Meede’ en deed hij de wedstrijdverslaglegging in ’t Carillon.

2003 – heden bestuurslid van de Onderlinge Zaalvoetbal Competitie in De Amerhal. Hij maakte de wedstrijdschema’s, hij is de wedstrijdleider en tijdwaarnemer.

Ook is gedecoreerde jarenlang actief geweest bij de Madese Hockey Club als spelbegeleider / scheidsrechter, is hij tevens actief als vrijwilliger op basisschool Den Duin en is hij volgens menigeen initiatiefnemer van de eerste editie van De May Kwist.

KijkopDrimmelen.nl feliciteert Marcel van harte met het ontvangen van deze Koninklijke onderscheiding!

*Foto's: Johan Marijnissen en Michiel Peeters

Beelden bij dit artikel