Laatste winactie van 2020: Raad de Plaats – deel drie

UPDATE 13:00 uur: Alle plaatsen zijn inmiddels geraden! Winactie is gesloten.


Overladen zijn wij met antwoorden op onze winactie ‘Raad de Plaats’ en hoewel het niet veel scheelde, zijn er nog twee plaatsen NIET (volledig) geraden. U heeft dus nog kans om een zak verse oliebollen te winnen! We plaatsen hieronder alle zes de filmpjes waarbij we vermelden welke wel en welke nog niet geraden zijn. Let op: alléén de EERSTE persoon die het antwoord goed instuurt, wint de oliebollen.

Wat gaan wij doen?
Zondag 27, maandag 28 en dinsdag 29 december plaatsen wij zes filmpjes van het vuurwerkje dat we hebben afgestoken: één filmpje per kern. Het enige dat u hoeft te doen, is te raden wáár we dit vuurwerkje hebben aangestoken!

Is het zo makkelijk?
Nou, niet helemaal. Want hoewel we dus gegarandeerd in iedere kern zijn geweest, plaatsen we er natuurlijk niet bij welk filmpje in welke kern is gemaakt. Ook hebben we de filmpjes opgedeeld in drie stukken: een kort fragment, een iets langer fragment en het hele filmpje. Zondag plaatsen we het eerste deel, maandag het tweede deel en als de plaatsen nog niet geraden zijn, plaatsen we dinsdag de volledige filmpjes.

Wat moet jij doen?
Jij moet raden wáár de filmpjes precies zijn gemaakt. We willen de juiste kern horen, de straat én een specifiek detail: wat staat er in de buurt, welk gebouw, bezienswaardigheid of organisatie. Je kunt je antwoord insturen via info@kijkopdrimmelen.nl en je vermeldt daarbij duidelijk welk filmpje je probeert te raden.

FILM 1 – DEEL 3
FILM 2 – DEEL 3 – GERADEN
FILM 3 – DEEL 3 – GERADEN
FILM 4 – DEEL 3
FILM 5 – DEEL 3 – GERADEN
FILM 6 – DEEL 3 – GERADEN

Winnen!
De persoon die als eerste ALLE gestelde vragen over de plaats juist heeft ingestuurd, wint een zak overheerlijke verse oliebollen komende van Jumbo Lage Zwaluwe! Deze oliebollen bezorgen we bij de winnaars thuis op woensdag 30 of donderdag 31 december. Let op: we kiezen zes winnaars. Als je een plaats juist hebt geraden, kun je niet meer meedoen voor de andere plaatsen. Alle winnaars die gisteren als eerste de plaatsen juist hebben geraden, hebben inmiddels bericht van ons gehad.