Lage Zwaluwse horecaondernemers slaan handen ineen voor organisatie Zwaluws Kerstfeest

De voorbereidingen van het Zwaluws Kerstfeest zijn inmiddels in volle gang. Horecaondernemingen Hier is 't, 't Roer Om en De Polderpub hebben de handen ineen geslagen om een leuk, mooi en sfeervol kerstfeest te organiseren, met onder andere een gezellige kerstmarkt. Deze markt staat gepland op zondag 10 december van 11.00 tot 17.00 uur en zal dit jaar gehouden worden in en rondom de Katholieke Kerk aan het Plantsoen in Lage Zwaluwe.

Stichting De Lisdodde is het goede doel dat dit jaar aan het kerstevenement is gekoppeld. Een écht lokaal goed doel, welke door zowel de organisatie als door de inwoners een warm hart toegedragen wordt. De Katholieke Kerk is dit jaar voor de eerste keer het decor van de kerstmarkt en wat voor één! Naast het feit dat de kerk geheel in kerstsferen wordt aangekleed, wordt ook het plein vóór de kerk feestelijk ingericht. Verschillende kraampjes, lampjes, kerstbomen, vuurhaarden en optredens van diverse bands en koren, u mag het allemaal verwachten en ervan genieten op 10 december.

De inschrijving voor de kramen is vanaf nu geopend. U kunt een kraam huren voor slechts € 30,00 waarin u uw eigen kerstwinkeltje creëert. Binnen in de kerk is er plaats voor diverse standhouders, maar let op wie het eerst komt, wie het eerst maalt. U kunt zich inschrijven voor een kraam via kerstweekendlz@gmail.com.

Mocht u zelf geen tijd hebben om een kraam te bemannen, maar draagt u Stichting De Lisdodde wel een warm hart toe, dan is het ook mogelijk om uw reclamebord en/of banner te plaatsen. De kosten hiervan zijn ook slechts € 30,00 en u kunt hiervoor ook per e-mail contact opnemen met de organisatie.