Echtpaar Kamp-Polak in Terheijden viert platina huwelijk!

De oorlog gooide lelijk roet in het eten toen er liefde voor elkaar was geboren. Tien jaar geleden noemde Hendrick Kamp het in de koelkast zitten daarvan. Hij werd namelijk tewerkgesteld in Frankrijk en later in Duitsland. Ze hadden elkaar ontmoet in Terheijden bij wederzijdse familie.

Na de oorlog toog Hendrick naar Lage Zwaluwe waar Annie Polak woonde en de temperatuur van een koelkast schoot razendsnel omhoog. De liefde bleek zéker niet verdwenen. Op 9 oktober 1947 trouwden ze in de Hervormde kerk te Lage Zwaluwe waarna ze introkken bij de ouders van Annie in de Kruisstraat.

Later verhuisden ze naar Terheijden waar ze nog altijd wonen. Samen kregen Hendrick en Annie twee kinderen; zoon Hans en dochter Anke. Inmiddels is de familie uitgebreid met zes kleinkinderen en dertien achterkleinkinderen!

Helaas moest de familie vanmorgen het felicitatiebezoek van burgemeester Gert de Kok afzeggen wegens te vermoeiend voor met name Hendrick. Bij dezen staat De Kok – die al onderweg was naar Terheijden – erop te melden dat hij telefonisch het platina paar gefeliciteerd heeft en uiteraard zijn er gemeentelijke bloemen bezorgd.

Ook de redactie van KijkopDrimmelen feliciteert het bijzondere paar van harte met dit redelijk zeldzame jubileum en wensen Hendrick en Annie alle goeds toe. Ook dank aan Hans en Anke die ons te woord wilden staan vanmorgen in het Antonius Abt in Terheijden.