Maak nog drie dagen kans op twee jaarabonnementen van Recreatieparadijs De Belhamel

U heeft nog maar drie dagen om kans te maken op twee jaarabonnementen van Recreatieparadijs De Belhamel! Op 18 maart sluit de stemming!

Recreatieparadijs De Belhamel uit Lage Zwaluwe is genomineerd voor de titel Het Beste Uitje 2018. Met uw stem kunnen zij de favoriet van Brabant worden en misschien zelfs wel van heel Nederland. In de tussenstad van 5 maart staan ze op de tweede plaats! Zorgt u ervoor dat ze in de top 3 blijven? 

Voordeel voor u is dat wanneer u op De Belhamel stemt, u kans kunt maken op twee jaarabonnementen t.w.v. maar liefst € 85,00!!

Het jaarabonnement is een kalenderjaar geldig (dus in het voor-, hoog- én naseizoen!) en ziet eruit als een identiteitspasje. Op vertoon van dat pasje, die overigens binnen enkele tellen bij uw eerste bezoek gemaakt wordt op de receptie van De Belhamel, kan uw kind voortaan direct doorlopen naar het walhalla van De Belhamel: het speelparadijs. Bestaande uit een zes verdiepingen hoog speeltoestel, een draaimolen, springkussens, een buitenspeelgedeelte en nog veel meer, is onbeperkt speelplezier gegarandeerd.

Wilt u die jaarabonnementen winnen? Wat u daarvoor moet doen is heel simpel:
Klik op deze link http://bit.ly/2EnPGyP zoek op de term 'belhamel' en het recreatieparadijs in de Zwaluwse polder verschijnt in beeld. Vul uw naam en e-mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden. U ontvangt vervolgens een bevestigingsmail in uw eigen inbox. Stuur deze mail door naar info@kijkopdrimmelen.nl en u maakt automatisch kans!

Let op! Alléén uit de doorgestuurde bevestigingsmails zullen wij een winnaar trekken! Vergeet deze stap dus niet want alleen dan maakt u kans op twee jaarabonnementen!

Alleen bevestigde stemmen tellen mee!