Maak uw (bedrijfs)entree of terras aantrekkelijk met de hulp van Bloem ’t Op

Nodigt de entree en het terras van uw etablissement uit om plaats te nemen of kan deze nog wel een opfrisbeurt gebruiken? Met het mooie weer van de afgelopen dagen en het aankomende zomerseizoen, trekt men erop uit, waarbij een terrasje heel gemakkelijk wordt aangedaan, mits de uitstraling aanspreekt. Bloem 't Op kan u hierbij helpen. Met de nodige ervaring op het gebied van planten, bloemen en aankleding, zorgt Bloem 't Op ervoor dat uw terras en uw entree er verzorgd uit zien en kunnen dienen als het visitekaartje van uw bedrijf. Want let wel; een mooie entree is de eerste stap tot binnenkomst.

Het gezicht achter Bloem 't Op is Chantal Kloens uit Lage Zwaluwe. In de wijde omgeving is Chantal actief in het verzorgen van (bedrijfs)entrees, terrassen of tafelschikkingen. Daarnaast is zij regelmatig te vinden op voorjaars- of kerstmarkten in eigen dorp of in buurgemeente Moerdijk. Chantal heeft jarenlange ervaring en zet haar expertise in op zowel de zakelijke als de particuliere markt. Voor de particulier verzorgt en vult zij bloempotten of -bakken en kunnen mensen creatieve workshops bij haar volgen. Met u als ondernemer gaat zij in gesprek over uw wensen en uw verwachtingen. Zo kunt u uw voorkeuren aangeven wat betreft plantsoort, kleur, hoeveelheid en desgewenst de vorm van de pot of bak. Ook als u al potten of bakken heeft, weet Chantal daar raad mee. Heeft u geen idee wat er wel en niet goed past bij uw bedrijf? Laat het dan in zijn geheel aan Chantal over en zij zal zelfs u verrassen.

Collega-ondernemers gingen u voor, waardoor u eerst een kijkje kunt nemen naar het werk van Chantal. Via haar website, www.bloem-t-op.nl, vindt u foto's en meer informatie over de mogelijkheden. Spreekt Bloem 't Op u aan en bent u benieuwd wat Chantal voor u kan betekenen? Neem dan gerust eens contact met haar op via 06-22434808 of via chantalkloens@ziggo.nl.

Beelden bij dit artikel