Marian Nieuwkoop Spandonk uit Lage Zwaluwe wint romantische maandprijs

Vanmorgen kwam Marian Nieuwkoop Spandonk uit Lage Zwaluwe naar voren als de winnares van een romantisch Valentijnsetentje bij Restaurant Onze Kerk in Hooge Zwaluwe. Marian wilde al zo graag een keer naar Onze Kerk, maar het is er tot nu toe nooit van gekomen.

Een mega enthousiaste Marian stond al op uw redactie te wachten in Restaurant Onze Kerk. "Ik doe wel vaker mee met winacties hoor, maar meestal alleen lokale dingetjes. Wij wilden al zo graag een keertje naar Onze Kerk maar het is er nog nooit van gekomen. Maar nu dus wel!", vertelt ze met een glimlach van oor tot oor. 

Man Simon, met wie Marian al bijna 38 jaar samen is, is de geluksvogel die met haar aan tafel mag schuiven. Een romantisch diner voor twee, gezien de glimlach en het enthousiasme van Marian gaat dat helemaal goedkomen. Samen met Dieuwke Simonis-Stellinga van Restaurant Onze Kerk, wilde ze dan ook wel eventjes poseren voor de foto. "Vooruit dan, maar normaal ben ik altijd degene die de foto's neemt hoor, ik sta nooit zo graag op foto's!"

Nou Marian, naar onze mening blijf je prima plakken! Wij feliciteren Marian nogmaals van harte met het winnen van de éénentwintigste maandprijs!

De maandprijs van februari is er eentje die helemaal past bij het naderende voorjaar. Wat het precies is, houden we nog heel even als verrassing, maar de prijs zal komen uit het assortiment van Agri Centrum in Made! Reden genoeg om KijkopDrimmelen ook in februari goed in de gaten te houden!

Beelden bij dit artikel