Met de prijs van februari komt de lente opvallend dichtbij… Maak nú kans op de 22ste maandprijs!

De tweeëntwintigste maandprijs is een prijs waarmee de lente opvallend dichtbij komt, ook al is het nu nog erg koud buiten!

We geven in februari namelijk een Original Gardena System tuinslangset weg, t.w.v. € 69,95 komende uit het assortiment van Agri Centrum De Bruijn in Made!

Met deze complete tuinslangset komt de lente heel dichtbij. Op deze fraaie en handige tuinslanghouder, zit maar liefst 15 meter slang gerold. Bij deze set zitten daarnaast vijf koppelstukken en een handige spuitmond waarmee u de waterstraal kunt aanpassen aan hetgeen u besproeit. Of u nu een zwembad gaat vullen of de plantjes water gaat geven, met deze Gardena set doet u alles in een handomdraai. Geen gedoe meer met knikken in uw tuinslang, met de handige hendel rolt u de tuinslang zo weer terug op de haspel. 

Wilt u deze geweldige prijs winnen? Wat u daarvoor moet doen is heel simpel:

LIKE KijkopDrimmelen op Facebook (www.facebook.nl/kijkopdrimmelen.nl), LIKE en DEEL dit bericht en maak kans op deze geweldige prijs. Op 24 februari aanstaande trekken we een winnaar, die uiteraard bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Geen Facebook en toch op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/registreren.