Nieuw fietsevenement in de gemeente: Drimmelense Fietsweek 11 t/m 17 juli

Diverse organisaties hebben de handen ineen geslagen voor een nieuw evenement in Drimmelen: De Drimmelense Fietsweek. Deze week met diverse activiteiten wordt gehouden van 11 t/m 17 juli.

 

De fietsweek start op maandag 11 juli met een scootmobieltocht, deelname is gratis.

 

Van dinsdag 12 t/m donderdag 14 juli is er een fietsdriedaagse. De startlocatie is café De Polderpub, Kerkstraat 6 in Lage Zwaluwe. Er kan gekozen worden voor 40 km of 60 km. Deelname kost bij inschrijven 7,50 euro, op de dag zelf 9 euro. Per dag deelnemen à 3 euro kan ook. Start is tussen 09.00 uur en 11.00 uur.

 

Op woensdag 13 juli is er een E-bike clinic. Deze wordt door de gemeente en KBO Lage Zwaluwe georganiseerd bij sportzaal Rietgors. Deelname (na aanmelden) kost 5 euro inclusief lunch.

 

Woensdagavond 13 juli start ook de fiets-avonddriedaagse. Deelname kost bij inschrijven 4 euro, op de dag zelf 5 euro voor deze drie dagen. Startlocatie en aanvang: sportpark De Kwarrehoek in Lage Zwaluwe om 18.30 uur.

 

Op donderdag 14 juli is er een seniorenfietstocht, deelname is gratis evenals een dikke bandenrace voor kinderen van 6 t/m 12 jaar op zaterdag 16 juli. Dit wordt georganiseerd door De Liniecrossers. Aanvang is om 12.00 uur bij het veldje aan de Dooremanstraat. Hier wordt tevens in de tent een wielerclinic verzorgd en staat er een rollerbank.

 

Op zondag 17 juli tenslotte is er een familiefietsdag met puzzeltocht. Ook deze dag wordt georganiseerd door De Liniecrossers. Deelname is gratis, start bij café De Polderpub om 14.00 uur.

 

Alle informatie en/of inschrijven via www.fietsweek.wix.com/zwaluwe