Nog één keer op de foto met Prins Pierre II

11 jaar ging vanzelf, maar Pieter Verdaasdonk vindt het mooi geweest. Hij heeft afgelopen carnaval doorgebracht als zijn laatste carnaval als Prins Pierre II van Schraansersrijk. In zijn jaren als prins heeft Pieter vanzelfsprekend veel meegemaakt, maar dat zijn afscheid zo groots en uitgebreid zou worden, wilden de leden van T.C.V. de Schraansers zo lang mogelijk een verrassing houden. In het diepste geheim werd er daarom een drive-by(e) georganiseerd waarin Schraansers en Schraanserinnekes afscheid van ‘hun’ prins konden nemen.

Nog één keer op de foto met Prins Pierre II, hem een cadeautje geven, een bedankje uitspreken, zelfs Boer Klaas was van de partij. Het aantal Traaienaren dat uitliep voor het afscheid van Pieter in zijn functie als prins, was indrukwekkend. Zelfs de regen die met bakken uit de hemel kwam, hield hen niet tegen. Overigens waren het niet alleen Traaienaren, er werden zelfs Mayenèrs gespot die even kwamen zwaaien en Pieter kwamen bedanken. C.V. Uitgeteld had voor de gelegenheid zelfs een mooi bord voor in Pieters voortuin, waarvan tot op heden alleen leden van de carnavalsvereniging deze ooit hadden mogen ontvangen. Na de drive-by werd Pieter meegenomen naar de studio waar een live-uitzending plaatsvond, waar nog eens uitgebreid stil werd gestaan bij zijn jaren als Prins en de overige carnavalsstichtingen van onze gemeente tevens afscheid van Prins Pierre II namen.

Wij mochten gisteren tevens bij de drive-by aanwezig zijn. Wij danken Pieter voor het contact dat we de afgelopen jaren met hem hebben mogen hebben, wensen hem uiteraard veel succes en (carnavals)plezier voor de komende jaren en danken T.C.V. de Schraansers voor het betrekken van ons bij hun activiteiten. U bekijkt al onze foto’s in het speciaal daarvoor ingerichte fotoalbum, via deze link: www.kijkopdrimmelen.nl/albums/afscheid-prins-pierre-ii