Ondernemers vinden elkaar via KijkopDrimmelen

Dat KijkopDrimmelen een medium is voor en over de kernen van de gemeente Drimmelen, wist u al wel. Dat ondernemers via ons medium hun lokale doelgroep kunnen bereiken, is ook al bekend. Maar ondernemers die elkáár via KijkopDrimmelen vinden, maakt ons natuurlijk apetrots. Bas van Drukkerij Supportertje in Hooge Zwaluwe, al jaren lid bij KijkopDrimmelen, voegde mondkapjes toe aan zijn assortiment, waarna wij daarover een bericht plaatsten op ons medium. Ad van Eetcafé Hier is ’t in Lage Zwaluwe, óók al jaren lid van KijkopDrimmelen, zag dat bericht, was geïnteresseerd en bestelde direct een partij mondkapjes met bedrijfsnaam bij Supportertje! En zie hier; het resultaat. Aan de foto’s te zien zitten de mondkapjes erg comfortabel!

Wilt u ook van die goede (en leuke) mondkapjes, desgewenst met eigen tekst of logo? Kijk dan eens op: www.supportertje.nl.
Wilt u ook bediend worden door de meiden en jongens van Hier is ’t terwijl ze zo’n mondkapje dragen? Reserveer dan snel via www.eetcafehierist.nl.

Beelden bij dit artikel