Ons Dorpshuys Drimmelen viert 5-jarig bestaan en reikt Knuffelbever uit

Gisteravond vierde Ons Dorpshuys in Drimmelen haar 5-jarig bestaan. Met een glas champagne werd geproost op de huiskamer van Drimmelen en werd er teruggeblikt op 2017 met een fotopresentatie van Adriaan Snoek en Roel Eland. Ook reikte Anita Joore de Knuffelbever uit aan Nel Rasenberg.

"Nel is dé vrouw achter Rinus Rasenberg. Rinus bracht ontzettend veel ideeën tot uitvoering: van musicals tot films, het behoud en de restauratie van de Rietaak, het herengrachtconcert en het monument aan datzelfde grachtje. Nel heeft hem hierin altijd ondersteund, heeft de gasten ontvangen, verzorgde de catering, trok aan de rem als Rinus te ver ging of even rust moest nemen. Ik hoefde niet lang te beraden, zij is een absolute kanjer", aldus Anita van Ons Dorpshuys. 

De redactie van KijkopDrimmelen feliciteert Nel ook van harte met het ontvangen van de Knuffelbever. Het is dan wel geen officiële prijs, maar het is wel een zeer mooi compliment. Ook feliciteren wij Ons Dorpshuys van harte met het lustrum jubileum!

Beelden bij dit artikel