Vier de liefde, omarm de romantiek, verwelkom de genegenheid… Maak nú kans op de 21ste maandprijs!

De éénentwintigste maandprijs is een overheerlijke prijs waarmee u uw geliefde kunt verrassen!

We geven in januari namelijk een súperromantische Valentijnslunch of -diner voor twee personen t.w.v. € 59,90 weg, voor een geheel verzorgde Valentijnsdag bij Restaurant Onze Kerk in Hooge Zwaluwe!

Vier de liefde, omarm de romantiek en verwelkom de genegenheid. Met deze maandprijs verrast u uw geliefde met een overheerlijke lunch of diner op Valentijnsdag. Er wordt voor de winnaar van deze maandprijs speciaal een plaatsje vrij gehouden in het drukbezochte restaurant in het voormalige Rooms Katholieke kerkgebouw in Hooge Zwaluwe. U geniet samen van de verse producten, die met liefde voor u worden bereid door de koks van Onze Kerk. Vriendelijke gastvrouwen en -heren maken uw belevenis compleet en zorgen ervoor dat het u en uw lief aan niets ontbreekt. 

Mocht u van uzelf een romanticus bij uitstek zijn en nu al plannen voor Valentijnsdag gemaakt hebben, dan is er in overleg een andere datum en/of tijdstip mogelijk. Uiteraard wordt er in dat geval gekeken naar de beschikbaarheid.

Wilt u deze geweldige prijs winnen? Wat u daarvoor moet doen is heel simpel:

LIKE KijkopDrimmelen op Facebook (www.facebook.nl/kijkopdrimmelen.nl), LIKE en DEEL dit bericht en maak kans op deze geweldige prijs. Op 27 januari aanstaande trekken we een winnaar, die uiteraard bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Geen Facebook en toch op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/registreren.