Bijzondere expositie wielershirts van Henk Theuns in het gemeentehuis

Van Tom Simpson tot Eddy Merckx en van Joop Zoetemelk tot Tom Dumoulin, Henk Theuns uit Made bezit zeer veel wielershirts. Wethouder Jan-Willem Stoop, bestuursvoorzitter Profronde Made Toin Pals en verzamelaar Henk Theuns, openen op vrijdagmiddag 19 januari om 15.30 uur de expositie. Theuns die ongeveer 5500 shirts in zijn verzameling heeft, selecteerde er ruim 500 voor deze expositie.

Zoveel shirts, zoveel verhalen. Wielershirts van victorie zoals winnaars van alle grote rondes waaronder de Tour de France, maar ook shirts van drama zoals het shirt dat Tom Simpson droeg op de Mont Ventoux in 1967 waar hij na tweemaal te zijn gevallen, naar het ziekenhuis werd vervoerd alwaar hij helaas overleed. Verder natuurlijk ook shirts van bekende Drimmelenaren zoals Stef Clement kunt u bezichtigen t/m maandag 5 februari in de publiekshal van het gemeentehuis.

Het gemeentehuis is van maandag tm/ vrijdag open van 08.30 uur tot 17.00 uur en op donderdag t/m 20.00 uur. Ook op zaterdag 27 januari kunt u een kijkje nemen tussen 12.00 uur en 15.30 uur als er een woonbeurs in de publiekshal wordt georganiseerd.