Op weg naar de Zwaluwse Havenfeesten: Zwaluws Kampioenschap Bommetje

Op zondag 24 juni kun je meedoen aan het Zwaluws Kampioenschap Bommetje! Ski & Wakecentre InPlané zal hun enorme luchtkussen in de haven van Lage Zwaluwe neerleggen voor de hoogste sprongen en de beste salto's. Meedoen is meemaken! Wie wint het Zwaluws Kampioenschap Bommetje? 

Inschrijven kan vooraf per team van 4 personen, voor maar € 15,00. Inschrijfformulieren zijn te verkrijgen bij eetcafé Hier is 't of eetcafé 't Roer Om, of via havenfeestenlagezwaluwe@gmail.com. Ter plaatse kan er ook ingeschreven worden, maar vooraf aanmelden heeft de voorkeur. 

Naast het maken van een bommetje, is het ook mogelijk om te suppen, RIB varen en demo Flyboarden. Dit alles ter plaatse bij InPlané in de buitenhaven, waar 't Roer Om aanwezig is om de dorstige deelnemers én bezoekers te verzorgen. 

De foto's in bovenstaande fotoslider maakte de redactie van KijkopDrimmelen op het Drimmelens Kampioenschap Bommetje, in de zomer van 2017. 

Voor de app-lezers: bekijk alle foto's bij dit artikel via deze directe link: https://kijkopdrimmelen.nl/nieuws/op-weg-naar-de-zwaluwse-havenfeesten-zwaluws-kampioenschap-bommetje.html

Beelden bij dit artikel