Optochten Terheijden, Wagenberg en Made uitgesteld

UPDATE 14.55 uur
Optocht Terheijden afgelast.
Optocht Wagenberg opstellen 16.00 uur, start 16.30 uur. Route Van den Elsenplein, Van Schendelstraat, Wagenstraat, Parallelweg, Dorpsstraat, ontbinden ter hoogte van de Vogelstraat.

De optochten in Terheijden, Wagenberg en Made worden vanwege de weersomstandigheden uitgesteld. Dat maakten T.C.V. De Schraansers, C.C. De Erpelrooiers en C.S. de Mayenèrs eerder via hun eigen sociale media bekend. De optochten in Terheijden en Wagenberg zullen vandaag, zondag 23 februari, verreden worden om 15.30 uur, opstellen om 15.00 uur, de optocht in Made wordt morgen, maandag 24 februari, verreden, opstellen 11.30 uur, vertrek 13.11 uur. De routes van de optochten in Terheijden en in Made zijn ingekort.

Terheijden:
In het Schraansersrijk zal de route van de kinderoptocht worden aangehouden. Deze stelt op in de Abtslaan, de C-categorie stelt op in de Zeggelaan vóór de kruising met de Abtslaan. De route loopt vervolgens via de Zeggelaan, Polderstraat, Meester Aalbersestraat en de Markstraat. Let op: wagens hoger dan 5 meter kunnen niet meerijden.

Made:
In de May zal er worden opgesteld in de Nieuwstraat, tussen de Albert Heijn en café ’t Hoekske. De route die de optocht vervolgens aflegt is Nieuwstraat, Marktstraat, Molenplein en Kerkstraat.

Gelieve dit bericht zoveel mogelijk te delen zodat zoveel mogelijk mensen op de hoogte zijn vóórdat ze van huis vertrekken om de optochten te bewonderen.